Als veel organisaties kiezen voor een VvE beheer pakket en vervolgens aangeven dat ze daar naar grote tevredenheid mee werken dan geeft het u in ieder geval de zekerheid dat de oplossing écht voldoet aan de vragen die er in de praktijk leven. Immers daar bewijst een VvE beheer pakket zijn meerwaarde en daar kunnen pas echt de kwaliteit en het gebruikersgemak worden beoordeeld.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Het bijzondere van het VvE beheer pakket van Informant

Ons VvE beheer pakket is uitsluitend ontwikkeld voor en afgestemd op VvE kantoren en niet voor een beheerder van één VvE administratie. Daardoor zijn er in het pakket features opgenomen, die specifiek zijn afgestemd op het VvE beheer kantoor. Denk bijvoorbeeld aan de facturatie van uw administratievergoeding aan de VvE's. En ook aan zaken als automatische incasso over alle bedrijven heen.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Kies voor een écht VvE beheer pakket

Op deze site vindt u meer informatie over dit VvE beheer pakket. Ook kunt u ervaringen van onze klanten lezen over de geboden oplossing. Of ontvangt u liever een brochure met uitgebreide product- en prijsinformatie? Neem dan contact op via 0174-724000. Natuurlijk behoort een demonstratie ook tot de mogelijkheden. De VvE experts van Informant helpen u graag verder. U zult verrast zijn van de mogelijkheden.