Met de Informant Software krijgt u de mogelijkheid uw VvE beheer online te regelen. Met onze software helpen wij MKB-bedrijven in de vastgoedmarkt in Nederland bij de dagelijkse werkzaamheden. Omdat alle informatie en handelingen in één systeem kunnen worden uitgevoerd, zal dit systeem veel tijdwinst voor de organisatie opleveren.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Met Informant Software regelt u VvE beheer online

We zijn naast de beste kwaliteit ook erg gefocust op het bieden van de hoogste service naar onze klanten. Het is van groot belang dat de juiste zorg en aandacht besteed wordt aan het installeren van de nieuwe software voor uw organisatie, zodat u heel eenvoudig de jaarrekening van het VvE beheer online kunt inzien. Daarom zorgen onze specialisten voor een implementatieplan op maat, zodat u optimaal kunt profiteren van alle mogelijkheden van onze software. Ook na de implementatie maakt u gebruik van onze service. Daarom zorgen wij voor het onderhoud van uw software. Naar aanleiding van een gewijzigde regelgeving op het gebied van VvE Management passen wij onze instellingen aan. Zo blijft uw systeem altijd up tot date!

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Totale vastgoedoplossing

Met Informant heeft u voor zowel uw Huurbeheer als VvE beheer een online totaaloplossing in handen. Met Informant kunt u namelijk zowel het financiële als het technische beheer uitvoeren. Ook kunt u heel eenvoudig een jaarrekening VvE laten uitrekenen en geheel automatisch de boekingen van reservefondsen plaats laten vinden. Wilt u graag een brochure met onze diensten aanvragen? Dat kan via onze website. U kunt ons ook telefonische bereiken voor technisch support of voor meer informatie via 0174-724000.