Informant Software, gevestigd in Wateringen, Den Haag, biedt u een uitgebreid verhuurmakelaarsprogramma aan. Dit programma met speciale verhuurmakelaarssoftware ondersteunt u bij de diverse taken die u moet volbrengen als makelaar.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Een verhuurmakelaarsprogramma voor iedereen

Wij zijn opgericht in 1990 en richten ons op het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagementsoftware. Onze productlijn Informant is dankzij onze jarenlange kennis en nauwe samenwerking met klanten uitgegroeid tot het meest verkochte vastgoedmanagementpakket. Wij werken samen met tal van Nederlandse mkb-bedrijven in de vastgoedmarkt. Of u nu actief bent als belegger, (verhuur)makelaar of projectontwikkelaar; wij bieden u met onze uitgebreide productlijn ondersteuning bij diverse werkzaamheden. Alles wat wij hebben toegevoegd aan het verhuurmakelaarsprogramma met verhuurmakelaarssoftware, draagt bij aan tijdswinst.

 

Verhuurmakelaarsprogramma met verhuurmakelaarssoftware

Informant Software heeft een verhuurmakelaarsprogramma met verhuurmakelaarssoftware ontwikkeld, dat vraag en aanbod bij elkaar brengt: Informant CRM. Met Informant CRM beschikt u als verhuurmakelaar over een programma waarin vastgoed-gerelateerde zaken worden vastgelegd. Wanneer u als makelaar optreedt als beheerder namens diverse eigenaren, draagt u onder andere zorg huurincasso’s en de huurafrekening. Om deze taken te vergemakkelijken en minder tijd in beslag te laten nemen, hebben wij Informant Onroerend Goed Beheer ontwikkeld. De verhuurmakelaarssoftware van het verhuurmakelaarsprogramma is geïntegreerd met al onze modules.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Onze programma’s bevatten vele voordelen voor de verhuurmakelaar

Wij bieden een vastgoedmanagementprogramma voor onder andere verhuurmakelaars, beleggers en projectontwikkelaars. Tot welke groep u ook behoort, wij bieden u de ideale totaaloplossing. De programma’s waar u als verhuurmakelaar mee werkt, zijn onder andere gericht op financiële administratie, facturering en projectadministratie. Met onze programma’s zorgen wij ervoor dat mkb-bedrijven in de vastgoedmarkt over een eenvoudige en betaalbare totaaloplossing beschikken. Onze producten zorgen ervoor dat onze gebruikers op hun beurt hun klanten kunnen ondersteunen. De verhuurmakelaarssoftware is hier een voorbeeld van. Denk bijvoorbeeld aan een VvE beheerpakket waarmee u alles omtrent het VvE beheert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Ontdek de mogelijkheden van onze software

Heeft u interesse in ons verhuurmakelaarsprogramma en verhuurmakelaarssoftware? Indien u meer informatie wilt over ons programma of onze dienstverlening, dan kunt u terecht op onze internetsite. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0174-724000.

Informant Software B.V.