Bent u als verhuurmakelaar op zoek naar software welke u kan bijstaan in uw dagelijkse werkzaamheden? Informant Software heeft de ideale modules voor u in huis.

Informant Software ontwikkelt en implementeert vastgoedmanagement Software. Dit doen wij al sinds 1990 en hierdoor kunnen we gebruik maken van onze jarenlange kennis en ervaring. Door de nauwe samenwerking met onze klanten hebben wij een productlijn opgezet, die zich de meest verkochte productlijn mag noemen op het gebied van vastgoedmanagement software. Ons doel is ervoor zorgen dat MKB-bedrijven in de vastgoedmarkt over een eenvoudige en betaalbare totaaloplossing beschikken. Onze producten moeten ervoor zorgen dat onze klanten op hun beurt klanten kunnen ondersteunen. De verhuurmakelaar software is hier een voorbeeld van.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Verhuurmakelaar software

Informant kan een verhuurmakelaar ondersteunen met diverse software. Wij kunnen u helpen als het gaat om het uitvoeren van dagelijkse taken, maar ook als het gaat om relatiebeheer en dergelijke activiteiten. Als u bijvoorbeeld gebruik gaat maken van Informant CRM heeft u de beschikking over een relatiebeheerprogramma. Dit programma heeft de bijzonderheid dat veel vastgoedgerelateerde zaken zijn geïntegreerd. U kunt bijvoorbeeld geautomatiseerd uw aanbod matchen met de wensen van uw klanten.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Informant heeft nog meer verhuurmakelaar software; een van onze populairste producten is Informant Onroerend Goed Beheer. Deze module helpt u met zowel het financiële als het technische beheer van uw eigen onroerend goed of dat van derden. Tevens biedt dit programma tal van andere functies. U kunt meer informatie aanvragen via onze internetsite. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0174-724000.