Informant biedt aan een verhuurmakelaar het ideale programma om tijd te besparen met een groot deel van de dagelijkse activiteiten. Wij houden ons namelijk bezig met het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagement software.

Wij bieden vastgoedmanagement programma’s voor onder andere verhuurmakelaars, beleggers en projectontwikkelaars. Tot welke groep u ook behoort, Informant biedt u de ideale totaaloplossing. Een aantal van onze programma’s is onder andere gericht op financiële administratie, internet portaal, facturering en projectadministratie.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Naast het aanbieden van de producten geeft Informant u ook de nodige ondersteuning na aanschaf van het product. Zo verzorgen wij bij het verhuurmakelaar programma het onderhoud van het product, zodat u altijd beschikt over de meest up-to-date software. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, beschikken wij over een helpdesk die altijd voor u klaar staat. Het voordeel van onze helpdesk is dat het hier niet gaat om doorsnee helpdeskmedewerkers. U wordt geholpen door degene die u de software bij u geïmplementeerd heeft.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Verhuurmakelaar programma

Informant beschikt over een aantal programma’s die u als verhuurmakelaar kunnen helpen en ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden. Informant CRM is een compleet relatiebeheerprogramma waarin veel vastgoed gerelateerde zaken zijn geïntegreerd. Zo kunt u telefoonnotities, ToDo’s en aanbod dossiers vastleggen.
Ook kunt u geautomatiseerd uw aanbod matchen met de wensen van uw klanten.

Voor meer informatie en specificaties over beide verhuurmakelaar programma’s of onze overige producten kunt u terecht op onze internetsite. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0174-724000.