U kunt uw verhuur administratie goed bijhouden met de software van Informant Software. Sinds onze oprichting in 1990 houden wij ons bezig met het ontwikkelen van software voor VvE management en vastgoedmanagement. De implementatie daarvan behoort ook tot onze werkzaamheden. Wij hebben jarenlange ervaring wat ervoor gezorgd heeft dat wij leverancier van het meest verkochte vastgoedmanagementpakket zijn.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Uw verhuur administratie bijhouden

U kunt uw verhuur administratie bijhouden met het boekhoudprogramma van Informant Software. Deze Financiële Administratie module, helpt u bij het voeren van verschillende boekhoudingen. U kunt er onder andere een BTW aangifte mee doen. Het voordeel van onze modules, is dat onze programma’s online en in de Cloud, beschikbaar zijn. Dit houdt in dat u altijd en overal bij uw werk kan, waar ter wereld u ook bent. Dit kunt u zelf regelen met uw systeembeheer. Mocht dat niet lukken, dan staan wij natuurlijk voor u klaar met advies en hulp.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Contact

Wenst u gebruik te maken van een module van Informant Software waarin u uw verhuur administratie goed bij kunt houden? Vraag dan onze brochure aan via onze website of neem contact met ons op door even te bellen: 0174-724000. Onze medewerkers staan u graag te woord. Via onze website kunt u bovendien meer lezen over onze verschillende diensten.