Heeft u interesse in de voordelen van een vastgoedbeheersysteem? U kunt bij Informant Software, dé specialist in vastgoedsoftware in Wateringen, nabij Den Haag, terecht voor een betrouwbaar vastgoedbeheerprogramma. Ons bedrijf is opgericht in 1990 en wij houden ons sindsdien bezig met de ontwikkeling en implementatie van software voor vastgoedmanagement en VvE-management. Met onze totaaloplossingen kunt u op een gemakkelijke en flexibele manier uw vastgoed overal ter wereld beheren met slimme vastgoedbeheersoftware. Ontzorg uw bedrijf dus en schaf onze vastgoedsoftware aan!

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Een vastgoedbeheersysteem: kies voor een professionele vastgoedsoftware

Als specialist op het gebied van vastgoedsoftware hebben wij een zeer toegankelijke vastgoedbeheersysteem met vastgoedbeheersoftware ontwikkeld. Niet alleen is de vastgoedbeheersoftware zeer veilig en betrouwbaar, ook is het vastgoedbeheersysteem erg gebruiksvriendelijk. Dankzij ons vastgoedbeheerprogramma kunt u op een toegankelijke manier zowel uw VvE-management als uw huurbeheer managen. U profiteert onder meer van de volgende voordelen:

  • Het vastgoedbeheerprogramma biedt mogelijkheden voor financiële én technische zaken;
  • Met de vastgoedmanagementsoftware beheert er onroerend goed van derden en van uzelf mee;
  • U legt met behulp van de vastgoedsoftware een database vast, waarin veel gegevens kunnen worden ondergebracht, waaronder: eigenaren, technische details, foto’s en huurders.

Met de vastgoedsoftware van het vastgoedbeheersysteem verkrijgt u inzicht in diverse gegevens. Daarnaast dragen de gegevens uit de database bij aan een gemakkelijke verwerking van onder andere automatische incasso’s, betaalopdrachten, dagafschriften en aanmaningen.

Ook kunt u met behulp van onze vastgoedmanagementsoftware op basis van alle boekingen de huurafrekeningen voor uw eigenaren op een eenvoudige manier samenstellen en versturen. Zo biedt de vastgoedbeheersoftware u een overzichtelijke online omgeving waarmee u uw volledige huuradministratie eenvoudig beheert. Dit is allemaal onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Herkenbaar werken met vastgoedbeheersoftware

Maakt u de aanmaningen van uw facturen in Word? Stelt u de serviceafrekening op in Excel? Houdt u uw klachten bij met gele memo’s in uw beeldscherm? Dit zijn zaken die voor u waarschijnlijk zeer herkenbaar zijn, maar die wel bijgehouden moeten worden om uw bedrijfsvoering soepel te laten verlopen. Met de vastgoedsoftware neemt u afscheid van eilandautomatisering. Niet alleen uw eigen organisatie werkt daardoor efficiënter; ook de service naar klanten wordt verbeterd, dankzij het vastgoedbeheersysteem met slimme vastgoedmanagementsoftware. Dat heeft een positief effect op de klanttevredenheid.

 

Kies voor ons vastgoedbeheerprogramma met vastgoedsoftware

Ons vastgoedbeheerprogramma helpt u bij uw Onroerend Goed Beheer. De vastgoedmanagementsoftware stelt u daarnaast in staat om eenvoudig uw technische en financiële zaken te beheren. U kunt er zowel uw eigen onroerend goed mee beheren als dat van derden. Het vastgoedbeheersysteem biedt u bovendien de mogelijkheid om een database vast te leggen waarin ruimte is voor allerlei informatie. Zo kunt u er onder andere woningcomplexen in vastleggen, maar ook technische details en documenten voor huurders.

 

Maak gebruik van onze vastgoedmanagementsoftware

Bent u benieuwd naar het vastgoedbeheersysteem met vastgoedmanagementsoftware dat ontwikkeld is door Informant Software en wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust eens telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0174-724000. Tevens kunt vrijblijvend een brochure opvragen met informatie over de vastgoedmanagementsoftware.

Informant Software B.V.