Bij Informant Software ontwikkelen wij vastgoedbeheer software waarmee u uw huurbeheer en VvE management op een eenvoudige manier kunt beheren. Wij zijn opgericht in het jaar 1990 en sindsdien richten wij onze pijlen op de implementatie en ontwikkeling van VvE management en vastgoedmanagement software.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Maak gebruik van vastgoedbeheer software

Informant Software heeft vastgoedbeheer software ontwikkeld, die zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk is. Het is bovendien veelzijdig, want u beheert er zowel uw huurbeheer als VvE management mee. Het geeft u de mogelijkheden om op een eenvoudige manier het beheer te voeren van technische en financiële zaken, zowel bij onroerend goed dat van uzelf is, als dat van derden. Ook is het mogelijk een database voor vastgoedmanagement vast te leggen. Hierin komen dan gegevens van onder meer eigenaren, technische details, huurders en contracten. Deze database schenkt u gegevens die het u makkelijker maken om bepaalde zaken te verwerken, zoals huurverhogingen, betaalopdrachten, automatische incasso’s en aanmaningen.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Bel ons

Indien u gebruik wenst te maken van vastgoedbeheer software dat is ontwikkeld door Informant Software, kunt u contact met ons opnemen door even te bellen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0174-724000. Onze medewerkers helpen u graag verder. Via de website kunt u een brochure aanvragen en u leest er meer over onze diensten.