Met het vastgoedbeheer programma van Informant Software kunt u gemakkelijk het beheer van uw onroerend goed uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat wij persoonlijk contact met onze klanten hebben. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van een vast aanspreekpunt, zodat wij weten wat er in uw organisatie speelt.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Kies voor ons vastgoedbeheer programma

Ons vastgoedbeheer programma helpt u bij uw Onroerend Goed Beheer. Het toegankelijke programma helpt u bij zowel VvE management als bij huurbeheer. Het stelt u daarnaast in staat om eenvoudig technische en financiële zaken te beheren. U kunt er zowel uw eigen onroerend goed mee beheren als dat van derden. Het stelt u bovendien in staat een database vast te leggen waarin ruimte is voor allerlei informatie. Zo kunt u er onder andere woningcomplexen in vastleggen, maar ook technische details en documenten voor huurders. Deze gegevens zijn erg handig en helpen u bij de verwerking van:

 

  • Aanmaningen
  • Automatische incasso’s
  • Huurverhogingen

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Neem contact met ons op

Zou u graag gebruik willen maken van het vastgoedbeheer programma dat ontwikkeld is door Informant Software? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen: 0174-724000. Onze medewerkers staan u graag te woord. Via de website kunt u een brochure aanvragen en ook kunt u daar meer lezen over onze andere diensten.