Bent u op zoek naar een programma dat ideaal is voor al uw vastgoedadministratie? Dan kunt u bij Informant Software terecht voor vastgoedadministratiesoftware. Informant houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van deze software. Wij bieden onder andere software voor makelaars, beleggers, VvE-beheerders en projectontwikkelaars. De productlijn bestaat onder andere uit onroerend goed beheer, financiële administratie, CRM, een internetportaal, facturering en projectadministratie.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Ondersteuning bij uw programma voor vastgoedadministratie

Naast het aanbieden van de producten zoals vastgoedadministratiesoftware krijgt u ondersteuning na aanschaf van het product. Wij zorgen bijvoorbeeld voor het onderhoud van het product, zodat u altijd beschikt over de meest up-to-date vastgoedadministratiesoftware. Ook krijgt u hulp als er onverhoopt iets misgaat. Wij beschikken over een helpdesk die voor u klaar staat. Het voordeel van onze helpdesk is dat het hier niet gaat om standaard helpdeskmedewerkers. U wordt geholpen door de mensen die de vastgoedadministratiesoftware ook implementeren. Op deze manier krijgt u altijd iemand aan de lijn die weet wat er binnen uw organisatie speelt.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Vastgoedadministratie middels onze vastgoedmanagementsoftware

Informant Onroerend Goed Beheer is uitermate geschikte software voor al uw vastgoedadministratie. Onroerend Goed Beheer is een vastgoedbeheersysteem voor zowel het financiële als het technische beheer van uw onroerend goed of dat van derden. Als u Informant Onroerend Goed Beheer aanschaft, beschikt u niet alleen over een uitgebreide database met gegevens, maar is deze database ook geïntegreerd met uw vastgoedadministratie. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing. Eén van de veel gebruikte functies van het programma is de mogelijkheid tot het verwerken van onder andere automatische incasso’s, aanmaningen en betaalopdrachten.

 

Informatie opvragen

Meer informatie over onze producten of vastgoedadministratiesoftware kunt u aanvragen via ons contactformulier. U kunt ons ook bereiken via 0174-724000 om uw vragen over de software voor verhuuradministratie aan onze deskundige medewerkers te stellen.

Informant Software B.V.