Het grote voordeel van de vastgoed software van Informant is dat u beschikt over een geïntegreerde oplossing, waardoor alles op elkaar is afgestemd en u geen onnodige extra werkzaamheden hoeft te verrichten. De tijdwinst is enorm en de kans op fouten wordt aanzienlijk teruggedrongen.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Integratie van vastgoed software in uw bedrijfsprocessen

De integratie van onze vastgoed software ondersteunt de verschillende bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Relaties: voor de adresgegevens van onder meer huurders en eigenaren.
  • Financiële Administratie: voor onder meer uw V&W rekening en de benodigde management rapportages.
  • Onroerend goed beheer: voor de vereiste gegevens over uw vastgoed portefeuille en overzicht van bijvoorbeeld het rendement op uw vastgoed.

Door de integratie van de verschillende onderdelen hoeven gegevens maar een keer ingevoerd te worden en sluit alles naadloos op elkaar aan. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat prolongaties en afrekeningen automatisch worden doorgevoerd.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Herkenbaar werken met nieuwe software

Maakt u de aanmaningen van uw facturen in Word? Stelt u de serviceafrekening op in Excel? En houdt u uw klachten bij met gele memo’s in uw beeldscherm? Zaken die voor u waarschijnlijk zeer herkenbaar zijn, maar die wel bijgehouden moeten worden om uw bedrijfsvoering soepel te laten verlopen. Met de vastgoed software van Informant neemt u afscheid van eilandautomatisering. Niet alleen uw eigen organisatie werkt daardoor makkelijker, ook de service naar klanten wordt verder verbeterd. Dat heeft een positief effect op de klanttevredenheid. Uw investering in vastgoed software van Informant verdient u dan ook in korte tijd ruimschoots terug.

Oordeel zelf en neem contact op

Woorden zeggen veel, maar bewijzen niks. Daarom raden wij u van harte aan om ons uit te nodigen voor een demonstratie. Wilt u toch liever eerst onze brochure ontvangen met uitgebreide informatie dan kan dat natuurlijk. Op deze site kunt u ook een en ander op uw gemak doorlezen. Bij vragen kunt u bellen met 0174-724000.