Over ons bedrijf

Informant Software is een no nonsense, dynamische en groeiende organisatie. Wij zijn producent en leverancier van software voor de vastgoed markt, gericht op het verrichten van compleet huurbeheer en/of VvE-beheer. De software wordt door Informant zelf ontwikkeld en onderhouden. Daarnaast verzorgt Informant zelf de implementatie bij onze klanten en worden vragen van gebruikers via de helpdesk door onze eigen medewerkers beantwoord.

Wij kennen een zeer platte organisatiestructuur. We hechten veel waarde aan ons team, dat bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste specialisten. Met elkaar proberen we in een gezellige en constructieve sfeer de klanten te voorzien van de best mogelijke producten en service. Onze klanten zijn voornamelijk vastgoedbeheerders, makelaars, beleggers en projectontwikkelaars. Woorden die goed bij ons passen? Aanpakkers, humor, servicegericht, loyaal, nuchter en flexibel.

Wat verwachten wij van jou?

Als Junior consultant ben je mede verantwoordelijk voor de succesvolle werking van onze producten bij klanten. In aanvang zal je beginnen op onze servicedesk. Aldaar ben je verantwoordelijk voor de eerstelijns ondersteuning van onze klanten en help je onze consultants waar mogelijk. Dit geldt voor zowel de functionele alsook voor de technische ondersteuning. Je beantwoordt vragen over de software, legt het gebruik van de software uit en adviseert bij de inrichting ervan. Daarnaast denk je mee over de (verdere) ontwikkeling van onze producten. Tevens werk je mee aan de verbetering van de support aan onze klanten in de vorm van gebruikersdocumentatie, tips&tricks, veel gestelde vragen, etc., maar ontplooi je ook initiatieven voor nieuwe vormen van klantondersteuning.

Een aantal taken die je zult uitvoeren zijn bijvoorbeeld het bewerken van templates in Informant, waarbij het van belang is dat je een goede Word-kennis bezit, hulp bij het maken van queries (data vanuit Informant naar bijv. Excel of Power BI), het installeren van de software (al dan niet op ons Cloud Platform), het uitleveren van nieuwe licenties en uiteraard het beantwoorden van (eenvoudige) vragen van onze klanten met betrekking tot het gebruik van onze software.

Informant is deels een boekhoudkundig programma, dus enige boekhoudkundige kennis en/of cijfermatig inzicht is een pré. Informant staat bekend om haar uitstekende dienstverlening, dus net dat stapje meer doen voor de klant, is jou niet vreemd.

Daar de ontwikkeling van onze software nooit stil staat, is één van de andere belangrijke taken, het testen van nieuwe toegevoegde functionaliteiten. Elke nieuwe release gaat gepaard met een handleiding. Jij zal hieraan een belangrijke bijdrage leveren door middel van het documenteren van deze nieuwe functionaliteiten, uiteraard in foutloos Nederlands. Tevens dienen de koppelingen met onze diverse partners getest, onderhouden, gedocumenteerd en ondersteund te worden.

Door de diversiteit aan technische vragen vanuit verschillende richtingen, hechten we veel belang aan jouw adaptieve inzicht en ontwikkeling, denk hierbij aan Office 365, cloud oplossingen, installaties van onze software op verschillende servers, e.d.

Het hebben van geduld en het vriendelijk afhandelen van de gestelde vragen spreekt vanzelf.

Bij gebleken geschiktheid en de juiste ontwikkeling, bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van consultant. In dat geval zul je naast bovengenoemde taken tevens implementatietrajecten gaan begeleiden, zowel op kantoor als op locatie bij de klant. Een auto van de zaak behoort dan tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen?

  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Goed kunnen functioneren in een team.
  • Zelfstandig en doelgericht kunnen werken.
  • Enige basiskennis van Huur- en/of VvE beheer.
  • Boekhoudkundige kennis, opgedaan door opleiding of ervaring.
  • Het kunnen doorgronden van structuren in software applicaties.
  • Uitstekende kennis van MS-Office t.b.v. templates, e.d.
  • Kennis van de beheeromgeving van Office 365 i.v.m. de toekomstige ontwikkeling van Informant365 is een pré.
  • Uiteraard beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • HBO werk- en denkniveau.

Wat wij bieden?

Een leuke, gezellige werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatieven en creatieve vrijheid. Een divers takenpakket, waardoor geen dag hetzelfde is. Een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden ontbreken natuurlijk ook niet. Het betreft een full-time functie.

Sollicitaties, voorzien van je CV en je motivatie, kun je sturen naar:
Informant Software B.V.
T.a.v. Monique den Braver
Kwaklaan 9
2291 AT Wateringen
Of per e-mail: Monique@informant.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs!