Bent u op zoek naar professionele en betrouwbare tijdregistratiesoftware die u zorgeloos kunt implementeren binnen uw bedrijf? Informant Software, gevestigd in Wateringen, nabij Den Haag, specialiseert zich al sinds 1990 in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve software voor compleet huurbeheer en/of VvE-beheer. Met de slimme software vereenvoudigt en versnelt u allerhande administratieve processen, waaronder tijdregistratie, en werkt u via een internetportaal.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

 

Verkrijg duidelijk inzicht in gewerkte uren met slimme tijdregistratiesoftware

Als softwarespecialist op het gebied van vastgoedbeheer, weten wij wat nodig is om processen met betrekking tot uw administratie zo eenvoudig en effici├źnt mogelijk uit te voeren. Wilt u eenvoudig tijd registreren op activiteiten, projecten of klanten? Met onze tijdregistratiesoftware houdt u probleemloos de werktijden van uzelf en eventuele medewerkers bij. Zo verkrijgt u een duidelijk overzicht van de gewerkte uren en de huidige workflow.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Ontdek of onze softwareoplossingen iets voor u zijn

Zou u graag de voordelen ervaren van de professionele tijdregistratiesoftware, ontwikkeld door Informant Software? Of u nu direct gebruik wilt maken van onze totaaloplossingen op het gebied van VvE-administratie, specifieke vragen heeft of allereerst een brochure wilt aanvragen: u neemt eenvoudig contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0174-724000 of middels het contactformulier.