Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Hoewel deze dag is ontstaan als een feestdag waarop we de bevrijding na de Tweede Wereldoorlog vierden, is het karakter van het feest de laatste jaren veranderd. De nadruk van het feest is meer komen te liggen op de vrijheid van alle mensen die in Nederland wonen. Een dag van bezinning dus.

De meeste CAO’s voorzien over het algemeen eens in de vijf jaar in een vrije dag op 5 mei. De directie van Informant Software hecht echter veel belang aan het aspect vrijheid in het algemeen én aan de herdenking van de historische Bevrijdingsdag in het bijzonder, dat zij ervoor gekozen heeft om Bevrijdingsdag jaarlijks als vrije dag aan haar personeel te schenken.

Wij verzoeken u vriendelijk er rekening mee te houden dat wij woensdag 5 mei gesloten zijn en de helpdesk niet bereikbaar is. Vragen kunt u sturen naar support@informant.nl. Wij zullen uw bericht de eerstvolgende werkdag direct in behandeling nemen.

Wij raden u aan om op deze dag in ieder geval geen (her)installaties te doen, de Informant map niet te verplaatsen en/of upgrades te installeren. Donderdag 6 mei staan wij weer volledig tot uw beschikking!

Wij rekenen op uw begrip en wensen u een gedenkwaardige Bevrijdingsdag!