De keuze voor een online VvE pakket dat écht inspeelt op de bij u aanwezige problematieken is er één die u niet zo regelmatig maakt. Dan is het niet zo gek dat u de tijd neemt om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Informant biedt een passende geïntegreerde oplossing. Dat betekent bijvoorbeeld nooit meer dubbele boekingen, veel minder kans op fouten en een aanzienlijke tijdbesparing.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Enkele highlights van het online VvE pakket

Met het online VvE pakket van Informant Software beschikt u over uitgebreide mogelijkheden om niet alleen uw boekhouding gemakkelijk te kunnen voeren, maar ook de specifieke zaken waar u vaak juist extra handelingen voor moet verrichten in verschillende pakketten. Met onze geïntegreerde oplossing is dat verleden tijd. Denk bijvoorbeeld aan het eenvoudig uitvoeren van meerjarenplanningen, begrotingen en hieruit voortvloeiende VvE-bijdrage berekeningen en boeking van voorzieningen. Of aan geautomatiseerde facturering van administratiekosten aan VvE's inclusief boeking van inkoopnota's hiervan in de VvE-administratie. Wij helpen u hier graag bij door middel van support, implementatie en onderhoud.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

Maak kennis

Beoordeel zelf de uitgebreide mogelijkheden van het online VvE pakket van Informant Software. Op deze site vindt u de nodige informatie over ons online VvE pakket. Er is ook een brochure beschikbaar met onder meer product- en prijsinformatie. Of maak een afspraak maken voor een demonstratie. Bel ons voor een afspraak via 0174-724000.

Informant Software B.V.