Met de software van Informant Software zorgt u voor een optimaal onderhoud van VvE. Met onze gebruiksvriendelijke software zorgen wij ervoor dat MKB-bedrijven in de vastgoedmarkt in Nederland een totaalsysteem hebben waarin ze hun hele administratie uit kunnen voeren. Daarnaast vindt Informant Software persoonlijk contact met klanten erg belangrijk. Op die manier kunnen wij u altijd precies de service geven die u van ons verlangt.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Informant; hét systeem voor onderhoud van uw VvE-administratie

Bij Informant Software weten wij als geen ander hoe fijn het is om één systeem te hebben, waar u meerdere VvE admininstraties tegelijkertijd kan verwerken. Met ons Informant systeem is dat voor u gerealiseerd! U kunt heel eenvoudig uitnodigingen voor een VvE vergadering automatisch laten verzenden of de VvE begroting en boekingen verwerken. Service en kwaliteit zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Daarom leggen wij ook veel nadruk op de implementatie van onze software voor uw bedrijf. Ook kunt u rekenen op onze support met behulp van onze telefonische helpdesk.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Ondersteuning via helpdesk

Met een onderhoudscontract heeft u recht op telefonische ondersteuning en krijgt u inzicht in alle nieuwe versies en servicepacks die er voor uw specifieke software verschijnen. Bij iedere nieuwe versie heeft u ook de mogelijkheid om opnieuw een optimalisatiesessie uit te laten voeren, zodat u altijd optimaal van de functionaliteit van onze software kunt blijven profiteren. Ook met het digitaliseren van uw factuurverwerkingsproces kunnen wij u ondersteunen door de samenwerking met onze betrouwbare partners. Heeft u interesse in onze software voor de onderhoud van VvE? Bel ons dan op het nummer 0174-724000 en onze medewerkers helpen u direct verder!