Zoeken

Data Pro Code Informant Software B.V.

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanwege de AVG heeft Informant Software een aantal wijzigingen doorgevoerd in haar privacy beleid met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens. Dit hebben wij vastgelegd in onze Data Pro Code, welke u hier kunt downloaden. Hierin staat beschreven welke persoonsgegevens wij verwerken, waarom wij deze verwerken en hoe deze gegevens worden beveiligd. Onze Verwerkersverklaring maakt hier onderdeel van uit. U vindt de Data Pro Code ook terug onder Downloads.

Handleidingen

Mocht u er nog niet helemaal uitkomen met behulp van deze veelgestelde vragen, kijk dan ook eens in één van onze uitgebreide handleidingen.
Klik hier om naar de download pagina van onze handleidingen te gaan.


Of klik hier om de handleidingen te doorzoeken

Update

Informant brengt regelmatig nieuwe updates uit. Heeft u nog niet de nieuwste versie van Informant, kijk dan hier om de nieuwe versie te kunnen downloaden. Lees voor het uitvoeren van de update ook de bijbehorende installatie handleiding goed door.


Veelgestelde vragen

Op de support afdeling komen wij regelmatig dezelfde vragen tegen, welke eigenlijk eenvoudig opgelost kunnen worden. U moet natuurlijk wel net even weten hoe dit te doen. Om ervoor te zorgen dat u snel verder kunt hebben we voor u de 'Veelgestelde vragen' rubriek samengesteld. Deze rubriek kan u helpen bij het snel oplossen van uw vraag, zodat u niet hoeft te wachten tot de helpdesk u terug belt.

Hieronder vindt u de verschillende onderwerpen met een aantal veelgestelde vragen. Hierboven in de blauwe balk kunt u ook zoeken. Op deze manier kunt u nog sneller uw antwoord terug vinden.
Daar waar in de onderwerpen over huurder wordt gesproken, wordt ook een lid in een VvE bedoeld. Hetzelfde geldt voor huurderdebiteuren (lees in dit geval Ledendebiteuren).

Bezoekadres

Informant Software B.V.
Kwaklaan 9
2291 AT Wateringen

Contact

Telefoon: 0174 - 296189
Algemeen: info@informant.nl
Support: support@informant.nl