Rode regels na het samenvoegen

U heeft de documenten samengevoegd en de regels in het documentenscherm zijn rood. Daarnaast krijgt u krijgt de volgende melding wanneer u met de muis op één van de rode regels gaat staan: "Document.....bestaat niet meer op deze locatie".

Het feit dat de documenten niet aangemaakt worden kan zijn omdat uw netwerkverbinding is weggevallen of omdat er een fout zit in de template. Heeft u onlangs de template aangepast of is het een nieuwe template, dan zit er hoogstwaarschijnlijk een fout in de template. Is dit niet het geval, herstart dan uw computer en voeg de documenten nogmaals samen. Mocht u opnieuw rode regels krijgen, neem dan telefonisch contact op met de helpdesk.

Mogelijke fouten in template

Samenvoegveld "bedrijfslogo" in de koptekst
Het veld bedrijfslogo mag niet in de koptekst van het Word document worden gevoegd. Verwijder het invoegveld. Hierna voegt u de documenten opnieuw samen. Krijgt u weer rode regels, verwijder deze en voeg nogmaals samen. Mocht u opnieuw rode regels krijgen, neem dan telefonisch contact op met de helpdesk.

Samenvoegvelden gekopieerd van andere templatesoort
U mag alleen samenvoegvelden kopiëren van dezelfde templatesoort. Maakt u bijvoorbeeld een factuur template, dan mag u alleen velden kopiëren van een andere factuur template. Heeft u velden van een andere templatesoort, verwijder deze velden dan en voeg de velden toe van juiste templatesoort. Hierna voegt u de documenten opnieuw samen. Krijgt u weer rode regels, verwijder deze en voeg nogmaals samen. Mocht u opnieuw rode regels krijgen, neem dan telefonisch contact op met de helpdesk.

Leeg of onbekend samenvoegveld
Het kan zijn dat er tijdens uw aanpassingen een "leeg samenvoegveld" of "onbekend" samenvoegveld is ontstaan in de template (doordat er per ongeluk tekst is toegevoegd aan een samenvoegveld). Omdat Informant dit onbekende/lege samenvoegveld niet herkent, ontstaan er bij het samenvoegen rode regels. 

Omdat het moeilijk te zien is of er een verkeerd/leeg samenvoegveld staat in de template, kunt u het beste de laatste aanpassingen verwijderen en weer opnieuw de template aanpassen. Hierna voegt u de documenten opnieuw samen. Krijgt u weer rode regels, verwijder deze en voeg nogmaals samen. Mocht u opnieuw rode regels krijgen, neem dan telefonisch contact op met de helpdesk.

Heeft u erg veel aanpassingen gedaan in de template, neem dan telefonisch contact op met de helpdesk.

 

 

Bezoekadres

Informant Software B.V.
Kwaklaan 9
2291 AT Wateringen

Contact

Telefoon: 0174 - 296189
Algemeen: info@informant.nl
Support: support@informant.nl