Een boekhoudprogramma kan handig zijn als u graag al uw Onroerend Goed zaken online regelt. Informant Software biedt u een dergelijk programma aan. Met onze software wordt u een totaaloplossing aangeboden voor VvE beheer en huurbeheer. De software bestaat uit verschillende modules die naadloos op elkaar aansluiten.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma om Onroerend Goed zaken online te regelen

De module Onroerend Goed Beheer is onmisbaar als u verantwoordelijk bent voor huurbeheer of VvE management. Met deze module regelt u eenvoudig het financieel en technisch beheer van uw eigen onroerend goed of dat van derden. Er wordt een vastgoedmanagement database vastgelegd en vanuit dar kunt u bijvoorbeeld automatische incasso’s, aanmaningen en huurverhogen verwerken. U kunt deze module uitbreiden met Informant Financiële Administratie. Dit gebruiksvriendelijke en flexibele boekhoudprogramma maakt het mogelijk om online een of meerdere boekhoudingen voor Onroerend Goed te voeren.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Support vanuit de telefonische helpdesk

Wanneer u problemen ervaart met ons online boekhoudprogramma voor Onroerend Goed, kunt u te allen tijde contact opnemen met onze telefonische helpdesk. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit is dat gratis. Onze medewerkers leggen u dan graag uit hoe ons boekhoudprogramma werkt. Wilt u graag het programma bestellen? Bel in dat geval naar 0174-724000 en dan maken wij voor u een implementatieplan.