Een boekhoudprogramma is handig als u graag al uw onroerend goed zaken online regelt. Informant Software biedt u een dergelijk programma voor onroerend goed management aan. Met onze software bieden we u een totaaloplossing aan voor VvE-beheer en huurbeheer. De software bestaat uit verschillende modules die naadloos op elkaar aansluiten, zodat u het overzicht behoudt over de gegevens.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma om onroerend goed zaken online te regelen

De module Onroerend Goed Beheer is onmisbaar als u verantwoordelijk bent voor huurbeheer of VvE-management. Met deze module regelt u op eenvoudige wijze het financieel en technisch beheer van uw eigen onroerend goed of dat van derden. Er wordt een vastgoedmanagement database vastgelegd en vanuit daar kunt u onder andere automatische incasso's, aanmaningen en huurverhogen verwerken. U kunt deze module uitbreiden met Informant Financiële Administratie. Dit gebruiksvriendelijke en flexibele boekhoudprogramma maakt het mogelijk om online een of meerdere boekhoudingen voor onroerend goed te voeren. Op deze manier beheert u uw onroerend goed management op een overzichtelijke en betrouwbare wijze.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

tet

 

Support vanuit de telefonische helpdesk

Kies voor onze oplossingen en zorg dat uw onroerend goed management in goede handen is. Wanneer u problemen ervaart met ons online boekhoudprogramma voor onroerend goed, kunt u contact opnemen met onze telefonische helpdesk. Onze medewerkers leggen u graag uit hoe ons boekhoudprogramma werkt. Wilt u graag het programma bestellen? Belt u in dat geval naar 0174-724000. Dan maken wij een implementatieplan voor u. Ons bedrijf ontzorgt u op deze manier volledig.

Informant Software B.V.