Met de gebruiksvriendelijke software van Informant Software is uw administratie VvE altijd goed geregeld. Als VvE beheerder of huurbeheerder heeft u met onze productlijn Informant een totaaloplossing in handen. U kunt uw eigen vastgoed- en VvE administratie geheel zelfstandig uitvoeren, maar wel voorzien van persoonlijke instellingen. Zo kunt u alle administraties in één systeem combineren en ziet u de status hiervan in een oogopslag. Dat is dé kracht van Informant Software.

Enorme tijdsbesparing door optimale integratie
Voeren van meerdere huur- en/of VvE administraties
Volledig vrij te vormen correspondentie en rapportages

Administratie VvE op orde houden? Gebruik het vastgoedmanagement van Informant Software!

Het is vaak erg lastig en ingewikkeld om de administratie van uw vastgoed of VvE goed op orde te houden. Daarom heeft Informant Software een systeem ontwikkeld waarin u al uw verschillende administraties zeer overzichtelijk houdt. Met onze software kunt u automatische incasso’s, aanmaningen, prolongaties, huurverhogingen, etc. tegelijkertijd verwerken. Het is zelfs mogelijk om uitnodigingen voor een VvE vergadering te laten samenstellen en VvE- berekeningen automatisch te laten uitvoeren. Dus voert u namens een VvE de administratie uit, dan is het systeem van Informant echt iets voor u! Met onze module Internet Portaal kunt u ook uw leden inzicht geven in de ontwikkelingen tot hun VvE. Dat is wel zo inzichtelijk.

Bel vandaag nog voor een demonstratie afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Software support

Wij zorgen ervoor dat onze software speciaal afgestemd wordt op uw organisatie. Toch kan het weleens voorkomen dat u tijdens gebruik nog vragen heeft over verschillende onderdelen van onze software. Onze specialisten met ruime kennis van VvE management staan voor u klaar om telefonisch uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst kunnen wij deze telefonische ondersteuning zelfs aanvullen met een remote support. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel ons dan op het telefoonnummer 0174-724000.


 

%%LangeTekstDeel5%%

%%LangeTekstDeel6%%

%%LangeTekstDeel7%%

%%LangeTekstDeel8%%